Spatii comerciale New Residence Ghencea

Scris de ardc | 14 august 2018

Locul perfect pentru afacerea ta!

In ansamblul New Residence Ghencea mai exista 9 spații comerciale disponibile pentru vanzare sau inchiriere. Acestea se afla la parterul celor 7 scari de bloc din complex. Spațiile insumează 1.600 MP, se vand semifinisate si sunt potrivite pentru a gazdui sedii de: birouri, farmacie, laborator de analize, sala de fitness, cabinet medicina de familie, afterschool, etc.
Accesul in complex e controlat, prin supraveghere video și paza fizica permanenta. Spatiile comerciale sunt racordate la toate utilitatile, iar cei care le vor ocupa vor putea sa le amenajeze in functie de destinatia business-ului pe care doresc sa il dezvolte.

Mega Image s-a alaturat comunitatii noastre!

Unul dintre spatiile comerciale din comunitatea noastra s-a transformat in supermarketul Mega Image! Astfel, locuitorii New Residence Ghencea beneficiaza de toate avantajele cumparaturilor de calitate, chiar la ei la scara, iar cei care locuiesc in imprejurimi isi pot face linistiti aprovizionarea chiar in drumul spre casa.
Supermarketul este deschis zilnic intre 7 si 24 si include, alaturi de produse de marca proprie, o zona de delicatese, legume si fructe proaspete, precum si gama de produse ready-meal Mega Apetit.

Locul de joaca GreenLandia

GreenLandia este locul de joaca dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 10 ani si reprezinta spatiul perfect pentru:

Organizarea de petreceri private

Organizarea de ateliere tematice

DETALII despre GreenLandia