POVESTEA ARDC

ARDC (UK) Ltd. este o companie inregistrata in Marea Britanie care acumuleaza, prin intermediul asociatilor ei, o experienta ampla si relevanta in real estate si constructii civile. ARDC (UK) Ltd. este asociatul majoritar al companiei British Romanian Investment Partnership (BRIP) SRL cu sediul in Bucuresti, iar pentru a mentine o identitate puternica si distinctiva, proiectele dezvoltate pe piata imobiliara din Romania au fost inglobate sub brandul de dezvoltator ARDC.

Totul a inceput din dorinta fratilor Cristian si Liviu Mercioniu, antreprenori romani cu o experienta considerabila pe piata imobiliara din Spania si Anglia, de a implementa in Romania trendul specific tarilor occidentale in ceea ce priveste construirea de locuinte. Cei doi l-au cooptat in marea provocare ce urma sa inceapa pe Casian Sala – antreprenor roman stabilit la Londra, alaturi de alti investitori britanici. Astfel au inceput sa construiasca, in Bucuresti si imprejurimi, complexuri rezidentiale care inspira confort, siguranta si stare de bine. Iar peste toate acestea, fratii Mercioniu au adaugat elementul cheie prin care un dezvoltator imobiliar isi castiga iremediabil credibilitatea: respectul fata de clienti.

396

apartamente construite in Bucuresti si Magurele

52

case construite in Magurele

18

spatii comerciale

VIZIUNE SI PRINCIPII

Prin investitii pe termen lung si atentia sporita la detalii, ARDC vine in intampinarea exigentelor tot mai mari din partea celor care sunt in cautarea unei locuinte.

Business-ul nostru ofera un serviciu profesional si transparent pentru toate etapele necesare in achizitia unei proprietati.
Construim, in Bucuresti si imprejurimi, complexe rezidentiale de calitate superioara, oferind raportul corect de calitate-pret in piata imobiliara din Romania.
Esti ceea ce construiesti! – altfel spus, proiectele rezidentiale construite sunt cea mai buna carte de vizita pe care o poate avea un dezvoltator imobiliar.

MISIUNE

  • Cream Comunitati - construim locuinte in care rezidentii nostri sa se simta cu adevarat confortabil nu doar in propria locuinta, ci si in spatiile comune.
  • Cream noi standarde – ridicam stacheta calitatii constructiilor, prin locuinte mai solide, mai spatioase si mai cochete.
  • Inovam – in viziunea noastra, un stil de viata presupune un intreg concept rezidential prin care sa aducem beneficii reale rezidentilor nostri.

PARTENERII FONDATORI

Shayne Whitaker

Director General al SNW Financial Planning Ltd, o companie din domeniul managementului financiar, cu o experienta de peste 37 de ani in servicii financiare destinate atat companiilor, cat si clientilor privati.

Casian Sala

Director General al ARDC (UK) Ltd. si al Legastat Ltd in Londra, experienta relevanta in pozitii de senior management in UK, responsabil pentru managementul operational al proiectelor dezvoltate de ARDC.

Liviu Mercioniu

Director General al Buildtech Professionals Ltd, experienta de peste 15 ani in sectorul constructiilor atat in Romania, cat si in UK, in sectorul comercial si rezidential.

Cristian Mercioniu

Director General ARDC, cu o vasta experienta in domeniul imobiliar, acumulata atat in strainatate, cat si in Romania.